EL CHAT

dissabte, 4 de juny del 2016

LES PE·LÍCULES DE FANTASIA

QUÈ ÉS LA FANTASIA?

La fantasia és la facultat humana que permet reproduir, per mitjà d'imatges mentals, coses passades o representar successos que no pertanyen a l'àmbit de la realitat. Aquests successos poden ser possibles (per exemple, fantasiejar amb viatjar a la platja al pròxim estiu) o irrealitzables (caminar entre dinosaures o conversar amb un gos).



QUINES PEL·LÍCULES DE FANTASIA PUC MIRAR?


Aquí us deix 3 pel·lícules que crec que us poden agradar.



''OZ, UN MUNDO DE FANTASÍA''
Oscar Diggs (James Franco), un mag de circ de dubtosa reputació, ha d'abandonar la polsegosa Kansas i traslladar-se al brillant País d'Oz. Està convençut que a partir d'ara la fama i la fortuna li somriuran. Però, quan les bruixes Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) i Glinda (Michelle Williams) comencen a dubtar de la seva categoria com a mag, començarà a tenir problemes. Si vol triomfar, haurà d'esbrinar com més aviat qui són els bons i qui els dolents.



''ALICIA EN EL PAIS DE LAS MARAVILLAS''
Inspirada en l'obra homònima de Lewis Carroll. Alicia (Mia Wasikowska), una jove de 19 anys, va a una mansió victoriana per assistir a una festa de l'alta societat. Quan està a punt de rebre públicament una proposta de matrimoni, surt corrent darrere un conill blanc i va a parar a l'País de les Meravelles, un lloc que havia visitat deu anys abans, encara que ja no ho recorda. Aquest país era un regne pacífic fins que la Reina Vermella (Helena Bonham Carter) va enderrocar la seva germana, la Reina Blanca (Anne Hathaway), però les criatures que hi viuen, disposades a rebel·lar-se, esperen comptar amb el suport d'Alícia, a la qual ajuden a recordar la seva primera visita al fantàstic regne.



''HARRY POTTER Y LA PIEDRA FILOSOFAL''
El dia en què compleix 11 anys, Harry Potter s'assabenta que és fill de dos destacats bruixots, dels que ha heretat poders màgics. A l'escola Hogwarts de Màgia i Bruixeria, on s'educa amb altres nens que també tenen poders especials, aprendrà tot el necessari per ser mag.



La pel·lícula que més m'ha agradat a mi ha estat la de ''Harry Potter y la piedra filosofal'' ja que des de que era petita m'agradava molt i pens que encara que siguem adults, sempre tendrem aquella part de nins que fa que ens permeti imaginar, somiar...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada