EL CHAT

divendres, 3 de juny del 2016

LES PEL·LÍCULES DE DRAMA

QUÈ ÉS EL DRAMA?

El terme drama té origen llatí i és refereix a l'obra que pertany a la poesia dramàtica. També és coneix com a drama a l'obra de teatre o a la pel·lícula què inclou una majoria de situacions que són tenses i conflictives.
                               
QUINES PEL·LÍCULES DE DRAMA PUC MIRAR?


Aquí us deix 3 pel·lícules que crec que us poden agradar.



''TITANIC''
Jack ( DiCaprio ) , un jove artista , guanya en una partida de cartes un passatge per viatjar a Amèrica en el Titanic, el transatlàntic més gran i segur mai construït . A bord coneix a Rose ( Kate Winslet ) , una jove d'una bona família vinguda a menys que va a contraure un matrimoni de conveniència amb Cal ( Billy Zane ) , un milionari cregut a qui només interessa el prestigiós cognom de la seva promesa. Jack i Rose s'enamoren , però el promès i la mare d'ella posen tot tipus de traves a la seva relació . Mentrestant, el gegantí i luxós transatlàntic s'aproxima cap a un immens iceberg.



''EL DIARIO DE NOA''
En una residència d'avis , un home ( James Garner ) llegeix a una dona ( Gena Rowlands ) una història d'amor escrita en el seu vell quadern de notes. És la història de Noah Calhoun ( Ryan Gosling ) i Allie Nelson ( Rachel McAdams ) , dos joves adolescents de Carolina del Nord que , tot i viure en dos ambients socials molt diferents, es van enamorar profundament i van passar junts un estiu inoblidable, abans de ser separats , primer pels seus pares, i més tard per la guerra.



''EDUARDO MANOS TIJERAS''
Durant una nit de Nadal, una dona gran li explica a la seva néta la història d'Eduardo Manostijeras ( Johnny Depp ) , un noi creat per un extravagant inventor ( Vincent Price ) que no va poder acabar la seva obra, deixant al jove amb fulles en lloc de dits.





La pel·lícula que més m'ha agradat a mi ha estat la de ''Titanic'' degut a que m'agrada molt i pens que és molt passional ja que no tenen a veure les classes socials per enamorar-se i això m'agrada d'aquesta pel·lícula que independentment de la seva classe social no els hi importi i és dediquin a enamorar-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada