EL CHAT

dissabte, 4 de juny del 2016

LES PEL·LÍCULES DE SUSPENSE

QUÈ ÉS EL ''SUSPENSE''?

El ''suspense'', és allò que manté l'expectativa sobre una resolució o l'estat de tensió en una determinada situació. És tracta, en l'àmbit de l'art, d'un recurs també conegut com suspens que busca l'expectació impacient de l'espectador o lectos pel desenvolupament d'una acció.

QUINES PEL·LÍCULES DE ''SUSPENSE'' PUC MIRAR?


Aquí us deix 3 pel·lícules que crec que us poden agradar.



''EL HIPNOTISTA''
El salvatge assassinat d'una família a casa d'Estocolm posa en marxa una investigació policial. La manca de pistes fa que el comissari Joona sol·liciti l'ajuda del famós hipnotitzador Erik Maria Bark, per interrogar l' únic supervivent : un noi de 15 anys, que es troba en estat de xoc. La investigació pren un caire inesperat quan el fill de Bark és segrestat. Adaptació de la novel·la negra de Lars Kepler.



''EL ELEGIDO''
Ramon Mercader , un jove comunista espanyol , és captat pels serveis secrets soviètics per participar en un complot ordenat per Stalin. A inicis de 1940 viatjarà a Mèxic per trobar-se amb el seu amant i complir una ordre : assassinar Trotski.



''EL EFECTO MARIPOSA''
Evan Treborn , un jove que s'està esforçant per superar uns dolorosos records de la seva infància , descobreix una tècnica que li permet viatjar enrere en el temps i ocupar el seu cos de nen per poder canviar el curs de la seva dolorosa història. No obstant això també descobreix que qualsevol mínim canvi en el passat altera enormement el seu futur.



La pel·lícula que més m'ha agradat a mi ha estat la de ''El hipnotista'' ja que demostra que pentura existeix un remei per comunicar-se amb les persones que els hi és més difícil relacionar-se, parlar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada