EL CHAT

divendres, 3 de juny del 2016

LES PEL·LÍCULES DE COMÈDIA

QUÈ ÉS LA COMÈDIA?

La comèdia és una obra que presenta una majoria d'escenes i situacions humorístiques o festives. Les comèdia busquen entretenir al públic i generar rialles, amb finals que solen ser feliços. Comèdia és també el gènere que agrupa totes les obres d'aquestes característiques.

QUINES PEL·LÍCULES DE COMÈDIA PUC MIRAR?


Aquí us deix 3 pel·lícules que crec que us poden agradar.



''RESACÓN EN LAS VEGAS''
Història d'una esbojarrada comiat de solter en què el nuvi i tres amics es munten una gran festa a Las Vegas. Com era d'esperar, al matí següent tenen una ressaca tan monumental que no poden recordar res del que ha passat la nit anterior. El més extraordinari és que el nuvi ha desaparegut i en la suite de l'hotel es troben un tigre i un nadó.




''TED 2''
Acabats de casar , Ted i Tami - Lynn volen tenir un nadó. Però abans de ser pare , Ted haurà de demostrar davant un tribunal de justícia que és una persona.




''TED 1''
Quan John Bennett ( Mark Wahlberg ) era petit , desitjava que el seu osset de peluix Ted fos un ós de veritat i , per desgràcia , el seu somni es va fer realitat. Més de vint anys després, Ted segueix amb John i treu de polleguera a la seva nòvia Lori, que comença a perdre la paciència. A sobre, a John no sembla preocupar el seu futur professional i es passa la vida fumant porros amb Ted. Tot i això , John intenta aconseguir la maduresa, però sembla que per aconseguir- li resulta indispensable l'ajuda de Ted .



''MARLEY Y YO''
Els nuvis John i Jenny Grogan decideixen deixar enrere els durs hiverns de Michigan per instal·lar-se a l'assolellada West Palm Beach ( Florida ) . Els dos aconsegueixen ocupació en dos diaris rivals, compren la seva primera casa i afronten els reptes del matrimoni. Quan John li confessa al seu amic i col·lega Sebastian que encara no se sent preparat per ser pare, aquest li suggereix que li regali a Jenny un gos. Els Grogan adopten un bonic cadell de Labrador que , poc després, es converteix en una mola de 45 quilos que transforma la casa en una veritable catàstrofe.




La pel·lícula que més m'ha agradat a mi ha estat de ''Resacón en las Vegas'' degut a que m'agrada molt i pens que és una pel·lícula que dóna el missatge de que qualque pic, ens ho hem de passar bé i disfrutar de la vida perquè sinó ens empenedirem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada