EL CHAT

dissabte, 4 de juny del 2016

LES PEL·LÍCULES DE ROMANÇ

QUÈ ÉS EL ROMANÇ?

El romanç, és un concepte amb diversos usos vinculats a l'àmbit de la lingüística i la literatura. En el llenguatge col·loquial, però, la paraula permet fer referència a les relacions amoroses passatgeres o informals.



QUINES PEL·LÍCULES DE ROMANÇ PUC MIRAR?



Aquí us deix 3 pel·lícules que crec que us poden agradar.



''PALMERAS EN LA NIEVE''  
És 1953, Kilian abandona la muntanya d'Osca per emprendre amb el seu germà un viatge a Fernando Poo , una antiga colònia espanyola a Guinea Equatorial. Allà els espera el seu pare , a la finca Sampaka , on conrea un dels millors cacaus del món. En la colònia descobriran que la vida social és més plaent que a la encotillada i gris Espanya, viuran els contrasts entre colons i nadius i coneixeran el significat de l'amistat, la passió , l'amor i l'odi.



''BAJO LA MISMA ESTRELLA'' 
Tot i que un miracle mèdic ha aconseguit reduir el seu tumor i donar-li uns anys més de vida , l'adolescent Hazel ( Shailene Woodley ) sempre s'ha considerat una malalta terminal. No obstant això, quan el jove Gus ( Ansel Elgort ) entra a formar part del grup d'ajuda per a malalts de càncer juvenil , la vida d' Hazel es transforma per complet.



''LOL''  
Després de ser abandonada pel seu novio, Lola ( Miley Cyrus ) , una noia 16 anys, busca el suport del seu millor amic. Al mateix temps, la seva mare, una divorciada de 40 anys , s'esforça per tirar endavant. Al mateix temps, en un món cada vegada més connectat per YouTube , iTunes , Twitter i Facebook , Lola i els seus amics s'enfronten a les pressions de l'amistat i els romanços d'institut mentre breguen amb els pares, moltes vegades sobreprotectors i tecnològicament desorientats...



La pel·lícula que més m'ha agradat a mi ha estat la de ''Lol'' ja que demostra que en realitat et pots enamorar del teu
millor amic, i no per això deixar de perdre l'amistat amb ell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada