EL CHAT

dimecres, 1 de juny del 2016

LES PEL·LÍCULES BÈL·LIQUES

QUÈ SÓN ELS CONFLICTES BÈL·LICS?


Bèl·lic és un adjectiu que indica que alguna cosa és relatiu a la guerra.Un conflicte o un enfrontament bèl·lic és una guerra en la qual dos o més grups armats lluiten. També es pot parlar de conflicte armat en aquest cas. Un conflicte bèl·lic pot desenvolupar-se en diverses batalles i estendre durant molt de temps.

QUINES PEL·LÍCULES BÈL·LIQUES PUC MIRAR?


Aquí us deix 3 pel·lícules que crec que us poden agradar.



''SALVAR AL SOLDADO RYAN''
Segona Guerra Mundial (1939-1945). Després del desembarcament dels Aliats a Normandia, a un grup de soldats americans se li encomana una perillosa missió: posar fora de perill al soldat James Ryan. Els homes de la patrulla del capità John Miller han arriscar les seves vides per trobar aquest soldat, els tres germans han mort a la guerra. L'única cosa que se sap del soldat Ryan és que es va llançar amb el seu esquadró de paracaigudistes darrere de les línies enemigues.



''EL PUENTE SOBRE EL RÍO KWAI''
Durant la Segona Guerra Mundial (1939-1945), un grup de presoners britànics són obligats pels japonesos a construir un pont. Els oficials, capitanejats pel seu flegmàtic coronel, s'oposaran a tota ordre que violi la Convenció de Ginebra sobre els drets i les condicions de vida dels presoners de guerra.



''EL HUNDIMIENTO''
Berlín, abril de 1945. La guerra està sentenciada, però als carrers de Berlín encara es lliura una acarnissada batalla. Adolf Hitler (Bruno Ganz) i els seus fidels s'han atrinxerat en un búnquer. Entre ells es troba Traudl Junge (Alexandra Maria Lara), la secretària personal del Führer. A l'exterior, la situació s'agreuja. Tot i que Berlín ja no pot resistir més, Hitler es nega a abandonar la ciutat i, acompanyat d'Eva Braun (Juliane Köhler), prepara el seu comiat.



La pel·lícula que més m'ha agradat a mi ha estat la de ''El puente sobre el río Kwai'' degut a que m'agrada molt i trob que és representa molt bé la situació que vivien els esclaus quan els obligaven a fer feines molt dures i amb un baix sou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada