EL CHAT

dimecres, 1 de juny del 2016

LES PEL·LÍCULES D'AVENTURES

QUÈ SÓN LES AVENTURES?

Una aventura és una sèrie de successos que impliquen l'exposició a un o diversos perills. El terme pot emprar-se de diverses maneres i al·ludir a tot tipus de situacions, però sempre hi són presents la consecució d'un determinat fi i els obstacles que atempten contra això.

QUINES PEL·LÍCULES D'AVENTURES PUC MIRAR?


Aquí us deix 3 pel·lícules que crec que us poden agradar.



''LA VIDA DE PI''
Després d'un naufragi enmig de l'oceà Pacífic, el jove hindú Pi, fill d'un guarda de zoo que viatjava de l'Índia a Canadà, es troba en un bot salvavides amb un únic supervivent, un tigre de bengala amb qui llaurarà una emocionant, increïble i inesperada relació.



''OBJETIVO: LONDRES''
Després de la defunció del primer ministre britànic en estranyes circumstàncies, tots els líders mundials es reuneixen per al seu funeral. Però hi ha plans perquè l'acte, que compta amb la major seguretat del planeta, sigui una oportunitat per acabar amb els mandataris i sembrar el caos a tot el món. El president dels Estats Units i els seus col·laboradors del Servei Secret són els únics capaços d'evitar la tragèdia.



''LO IMPOSIBLE''
Desembre de l'any 2004. Maria (Naomi Watts), Henry (Ewan McGregor) i els seus tres fills petits volen des del Japó a Tailàndia per passar les vacances de Nadal a la platja. Un matí, mentre es troben tots a la piscina del complex a la vora del mar, un terrible tsunami destrossa l'hotel i gran part de la costa del sud-est asiàtic. Aquest desastre canvi per sempre la vida de milions de persones. Aquesta és només la història d'una família.



La pel·lícula que més m'ha agradat a mi ha estat la de ''La vida de Pi'' degut a que m'agrada molt i em recorda a la situació que tenim ara amb els refugiats que a pesar de la seva raça, no tenen cap culpa del que està passant al seu país i és mereixen una oportunitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada