EL CHAT

dimecres, 1 de juny del 2016

LES PEL·LÍCULES D'ACCIÓ

QUÈ ÉS L'ACCIÓ?

L'acció és deixar de tenir un paper passiu per passar
de fer alguna cosa o bé la conseqüència d'aquesta activitat.
És tracta també del fet que un agent té sobre una determinada cosa, del desenvolupament d'un combat, una lluita o una baralla, d'un conjunt de determinats moviments
i gestos o d'una successió de fets o circumstàncies.

QUINES PEL·LÍCULES D'ACCIÓ PUC MIRAR?


Aquí us deix 3 pel·lícules que crec que us poden agradar.



''EL FRANCOTIRADOR''
Autobiografía del marine SEAL Chris Kyle, un texa que va batre el rècord de morts com a franctirador de l'exèrcit nord-americà. Kyle va ser enviat a l'Iraq amb la missió de protegir a els seus companys on és va guanyar el sobrenom de "Llegenda". Però la notícia dels seus fets va arribar fins a les files enemigues. És va posar preu a seu cap i és va convertir en objectiu dels insurgents.



''AMERICAN ULTRA''

Mike Howell (Jesse Eisenberg) és un jove que no té cap motivació i que viu amb la seva nòvia Phoebe (Kristen Stewart) en una petita i avorrida ciutat. Un dia, la seva vida dóna un gir inesperat quan el passat de Mike torna per perseguir-lo és converteix en el blanc d'una operació d'alt secret del govern.





''SPECTRE''
Un críptic missatge del passat envia a James Bond a una missió secreta a Mèxic D.F. i després a Roma, on coneix a Lucía Sciarra, la bella vídua d'un infame criminal. Bond, s'infiltra en una reunió secreta i descobreix l'existència d'una sinistra organització coneguda com SPECTRE. Mentrestant, a Londres, el nou director del Centre per a la Seguretat Nacional qüestiona les accions de Bond i posa en dubte la importància del MI6, encapçalat per M. De manera encobert Bond, recluta Moneypenny i Q perquè l'ajudin a buscar Madeleine Swann, la filla del seu antic arxienemic, el Sr. White, que potser té la clau per desentranyar el misteri de SPECTRE. A mesura que Bond avança en la seva missió, descobreix una colpidora connexió entre ell mateix i l'enemic que busca.




La pel·lícula que més m'ha agradat a mi ha estat la de ''American Ultra'' degut a que m'agrada molt el missatge que intenta donar de que escapem de la realitat un segon i facem les coses com ens faci ganes sense importar el que la gent pensi.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada