EL CHAT

divendres, 3 de juny del 2016

LES PEL·LÍCULES DE CIÈNCIA FICCIÓ

QUÈ ÉS LA CIÈNCIA FICCIÓ?

La ciència ficció és un gènere els continguts es troben basats en suposats èxits científics o tècnics que podrien aconseguir-se en el futur. Aquest suport científic fa que la ciència ficció es diferenciï del gènere fantàstic , on les situacions i els personatges són fruit de la imaginació.

QUINES PEL·LÍCULES DE CIÈNCIA FICCIÓ PUC MIRAR? 


Aquí us deix 3 pel·lícules que crec que us poden agradar.



''MATRIX''
Thomas Anderson es un brillant programador d'una respetable companyia de software. Però fora del treball és Neo, un hacker què un dia reb una misteriosa visita...



''ALIEN, el octavo pasagero''
De retorn a la Terra , la nau de càrrega Nostromo interromp el seu viatge i desperta als seus set tripulants. L'ordinador central, MARE, ha detectat la misteriosa transmissió d'una forma de vida desconeguda , procedent d'un planeta proper aparentment deshabitat. La nau es dirigeix ​​llavors a l'estrany planeta per investigar l'origen de la comunicació.



''AVATAR''
Any 2154. Jake Sully (Sam Worthington), un ex-marine condemnat a viure en una cadira de rodes, ha estat designat per anar a Pandora, on algunes empreses estan extraient un mineral estrany que podria resoldre la crisi energètica de la Terra. Per contrarestar la toxicitat de l'atmosfera de Pandora, s'ha creat el programa Avatar, gràcies al qual els éssers humans mantenen les seves consciències unides a un avatar: un cos biològic controlat de forma remota que pot sobreviure en l'aire letal. Aquests cossos han estat creats amb ADN humà, barrejat amb ADN dels nadius de Pandora, els Na'vi. Convertit en avatar, Jake pot caminar altra vegada. La seva missió consisteix a infiltrar-se entre els Na'vi, que s'han convertit en el major obstacle per a l'extracció del mineral. Però quan Neytiri, una bella Na'vi (Zoe Saldana), salva la vida de Jake, tot canvia: Jake, després de superar certes proves, és admès en el seu clan. Mentrestant, els homes esperen els resultats de la missió de Jake.



La pel·lícula que més m'ha agradat a mi ha estat
la de ''Avatar'' degut a que m'agrada molt i trob que és una pel·lícula que dóna el missatge de que encara que tenguis
qualque problema, sempre hi ha una solució i
que has de ser fort i cercar la part positiva de tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada